torstai 16. huhtikuuta 2009

Seksuaalinen markkina-arvo ja rotu - osa 4

Olen aiemmin todennut rodusta ja seksuaalisesta markkina-arvosta seuraavaa:

Rotujen väliset seksuaaliset suhteet noudattavat yleensä seuraavaa kuviota:

1. Valkoinen nainen on suhteessa mustaan mieheen.
2. Valkoinen mies on suhteessa mongolinaiseen.
3. Mustat naiset ja mongolimiehet jäävät lehdelle soittelemaan.

Syy tähän lienee se, että valkoiset naiset kokevat mustat miehet maskuliinisiksi ja valkoiset miehet kokevat mongolinaiset feminiinisiksi.

Psykologi Philip Rushtonin teoria kolmesta rodusta - ns. rule of three mukaan kolme rotua jakaantuvat lähes kaikissa mitattavissa ominaisuuksissa P (äo, seksuaalinen aktiivisuus, kaksosten määrä, agressiviisuus, pitkäjänteisyys) niin että mustat sijoittuvat toiseen ääripäähän ja mongolit toiseen ääripäähän:

Mustien P < Valkoisten P < Mongolien P

tai

Mustien P > Valkoisten P > Mongolien P


Ilmeisesti maskuliinisuuden ja feminisyyden suhteen pätee:

Mustien miesten maskuliinisuus > Valkoisten miesten maskuliinisuus > Mongolimiesten maskuliinisuus

ja

Mustien naisten feminiinisyys < Valkoisten naisten feminiinisyys < Mongolinaisten feminiinisyys

Näin ollen on selvää, että esimerkiksi mustien miesten maahanmuutto lisää eniten valkoisten naisten markkina-arvoa. On siksi naisten etu kannattaa maahanmuuttoa Afrikasta. Tietysti mieluiten pelkästään miesten maahanmuuttoa. Mustien naisten maaahanmuuto ei kuitenkaan kovin paljon vaikuta valkoisten naisten markkina-arvoon koska mustien naisten markkina-arvo seksuaalisilla markkinoilla on Sailerin mukaan alempi kuin valkoisten naisten.

On myös luonnollista, että valkoiset miehet suhtautuvat vihamielisemmin nimenomaan mustiin miehiin ja suhtautuvat positiivisemmin mongolimiehiin. Valkoiset miehet suhtautuvat luonnollisesti negatiivisimmin mustien (miesten) maahanmuuttoon ja positiivisemmin mongolien (mongolinaisten) maahanmuuttoon. Mustien naisten ja mongolimiesten maahanmuuttoon valkoinen mies suhtautuu neutraalimmin.


Steve Sailer raportoi tällä kertaa New York Timesin raportoimasta tutkimuksesta, jonka mukaan naiset yleensä hakevat partneriksi samaa rotua olevan miehen, mutta miehille naisen rodulla ei ole niin suurta merkitystä.

Tutkimus tehtiin niin, että naisilta kysyttiin neljän minuutin pika-treffien jälkeen haluaisivatko naiset tavata miehen uudelleen.

Tulos oli mielenkiintoinen:

1. Mustat naiset sanoivat 30 prosenttia harvemmin kyllä latinomiehille kuin omanrotuisilleen (mustille), 45 prosenttia harvemmin kyllä valkoisille miehille kuin mustille ja 65 prosenttia harvemmin kyllä aasialaisille miehille kuin mustille.

2. Valkoiset naiset sanoivat 20 prosenttia harvemmin kyllä latinomiehille ja mustille miehille kuin valkoisille ja 65 prosenttia harvemmin kyllä aasialaisille miehille kuin valkoisille.

3. Latinonaiset sanoivat 20 prosenttia harvemmin kyllä valkoisille miehille ja mustille miehille kuin latinoille ja 65 prosenttia harvemmin kyllä aasialaisille miehille kuin latinoille.

4. Aasialaiset naiset eivät juuri erotelleet miehiä rodun mukaan - he sanoivat vain hiukan todennäköisemmin kyllä aasialaisille miehille kuin mustille tai latinomiehille.

Tutkimus siis tukee taas havaintoa, että aasialaiset miehet jäävät helpoiten lehdelle soittelemaan.

Katso aiempi postaukseni aiheesta tässä.

Ei kommentteja: