torstai 23. huhtikuuta 2009

Islam ja seksuaalinen markkina-arvo

Asabiyah on käsitellyt useissa postauksissa rotua ja seksuaalista markkina-arvoa. Asabiyah on siis halunnut tuoda mm. Ihmissuhde-blogin käsittelemään seksuaalisen markkina-arvon teoriaan rotuteoreettisen näkökulman.

Johtopäätös on ollut se, että

afrikkalaisen väestön maahanmuutto Suomeen nostaa suomalaisten naisten seksuaalista markkina-arvoa suomalaisiin miehiin nähden ja mongolien maahanmuutto Suomeen nostaa suomalaisten miesten seksuaalista markkina-arvoa suomalaisiin naisiin nähden.

Selitys on kristallinkirkas:

valkoihoiset miehet suosivat mieluummin parisuhdetta mongoli- kuin negroidinaiseen, kun taas naiset suosivat mieluummin parisuhdetta negroidi- kuin mongolimieheen.

Väiteelle on sekä laajaa kokeellista tukea että myös rotuteoreettista tukea.

Vaikka seuraavakin väite on tavallaan päivänselvä, todettakoon se kuitenkin täydellisyyden vuoksi:

Islamilainen maahanmuutto nostaa suomalaisten naisten seksuaalista markkina-arvoa ja laskee miesten seksuaalista markkina-arvoa.

Syy on eri kuin negroidien maahanmuuton tapauksessa. Suomalaiset miehet kyllä suosisivat parisuhteita arabinaistenkin kanssa, mutta arabinaisilla ei ole yleensä mahdollisuutta luoda parisuhdetta suomalaisen miehen kanssa koska muslimiyhteisö estää moiset parisuhteet.

Seksuaalimarkkinat eivät siis ole vapaat ja vapauden puute johtaa markkinoiden vääristymiseen. Se että kyseinen markkinoiden vääristyminen ilmaistaan muka rasistisesti muodossa

Ne vievät meidän naiset

ei asiaa muuksi muuta. Kyseessä on taloustieteen termein seksuaalimarkkinoiden ilmiselvä vääristyminen ja sillä hyvä. Väitteen

Ne vievät meidän naiset

ilmaisija ei ole luuseri - ilmaiseepa vain asiansa kansanomaisesti.

Ei kommentteja: